Facility Type

Location

Size

Size

THE RESERVE AT PARK TEN

Overview

  • The owners and developers needed to have this building up quickly with high-end, eco-friendly finishes. In addition, the building also needed to be LEED certified. The owners were concerned about drainage and water runoff due to the location and lack of space for a detention pond.
  • KDW constructed a “Class A” 6-story office building with an 8-story concrete parking garage.
  • The office building includes a rainwater collection tank located beneath ground-level of the parking garage. KDW designed/built the detention under the parking garage. The building has a large water conservation tank for irrigation.
  • The building includes high-end energy efficient fixtures (including volcanic tile and low-e windows), exterior stucco, stone veneer, and aluminum metal panels.
  • The building includes two (2) 234-ton chillers located on the roof, VAV boxes, decorative fixtures, cedar canopy soffits, exterior aluminum canopy, swimming pool wall tile in building entry, subway wall tile stainless steel toilet partitions, 25,000 sq ft polyiso roof, exterior stone veneer that flows into the interior, glass handrails on the second floor, and four (4) elevators.
  • LEED Certified project.
  • Developed for future expansion.

THE RESERVE AT PARK TEN

Facility Type

Location

Size

Size

OVERVIEW

  • The owners and developers needed to have this building up quickly with high-end, eco-friendly finishes. In addition, the building also needed to be LEED certified. The owners were concerned about drainage and water runoff due to the location and lack of space for a detention pond.
  • KDW constructed a “Class A” 6-story office building with an 8-story concrete parking garage.
  • The office building includes a rainwater collection tank located beneath ground-level of the parking garage. KDW designed/built the detention under the parking garage. The building has a large water conservation tank for irrigation.
  • The building includes high-end energy efficient fixtures (including volcanic tile and low-e windows), exterior stucco, stone veneer, and aluminum metal panels.
  • The building includes two (2) 234-ton chillers located on the roof, VAV boxes, decorative fixtures, cedar canopy soffits, exterior aluminum canopy, swimming pool wall tile in building entry, subway wall tile stainless steel toilet partitions, 25,000 sq ft polyiso roof, exterior stone veneer that flows into the interior, glass handrails on the second floor, and four (4) elevators.
  • LEED Certified project.
  • Developed for future expansion.